Jump to content

Template Style Picker

Layout Customizer

Fluid Width

Switch between fixed or fluid width

Sidebar Hide ON/OFF

You can hide or unhide your sidebar whenever you want.

Index Customizer

2
3

Subforum Columns

You can choose how many columns to display your subforums

R
L

Sidebar Position

You can choose the position of sidebar, left or right / [ L ] for left, [ R ] for right.

Y
N

Hide/Unhide Back To Top Button

Chose between display block and none [ Y = Show / N = Hide ]

All Activity

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. La multi ani tuturor si multa sanatate ! 🥳
 3. La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani! 🫶
 4. Model prezentare : ★ Nume real: ★ Nick Cs: ★ Nick Forum: ★ Varsta: ★ Oras: ★ Steam: ★ De cat timp joci CS: ★ Ocupatie: ★ Harti preferate: ★ Jocuri preferate: ★ Hobiuri: ★ ID mess: ★ Skype: ★ Discord: ★ FaceBook: ★ De unde ai auzit de IceGame.Ro: ★ Cateva cuvinte despre tine: Conditii obligatorii: Modelul de mai sus trebuie completat in intregime unde vreti sa omiteti datele personale puneti " - ". Aveti dreptul la o singura prezentare. Daca aveti contul mai vechi de 7 zile, nu va mai puteti prezenta! O prezentare se inchide in 72h
 5. Rubrica aceasta e destinata persoanelor care doresc sa achizitioneze un produs, indiferent de natura acestuia. Cumparatorii sunt obligati sa foloseasca in numele topicului produsul sau lucrul de care au nevoie. Exemplu: "Gift CS:GO"; Cumparatorii sunt obligati sa ofere datele necesare pentru eventuala tranzactie; vanzatorii la randul lor, sunt obligati sa posteze toate datele necesare in legatura cu produsul vandut; Dupa terminarea tranzactie, cumparatorul este rugat sa revina asupra topicului cu un mesaj pentru a confirma incheierea cautarii; Aveti la dispozitie un singur UP la fiecare 24h pentru a incerca sa gasiti cat mai repede produsul de care sunteti interesati; Daca topicul dumneavoastra prezinta lipsa de interes (mai mult de 15 zile de la ultimul post), acesta va fi inchis; Daca topicul dumneavoastra a fost inchis si doriti sa-l redeschideti, trimiteti un mesaj unuia dintre moderatori.
 6. rashid

  Regulament Vanzari

  In aceasta rubrica aveti posibilitatea de a vinde orice fel de produs, atat timp cat sunteti in posesia acestuia si doriti sa-l vindeti cu adevarat. Se posteaza produsul pus in vanzare cu toate datele necesare pentru informarea posibilului client; Adaugarea de fotografii cu produsul pus in vanzare (daca e un produs fizic pe care il poti fotografia); Nu se permit vanzarile de obiecte care nu sunt in posesia celui care vinde; Nu se permit vanzarile de lucruri furate; Nu se permit vanzarile de site-uri, forumuri, servere din afara comunitatii sau domenii in general; Aveti la dispozitie un singur UP la fiecare 24h pentru a incerca sa va vindeti produsul cat mai repede; Daca topicul tau prezinta lipsa de interes (mai mult de 15 zile de la ultimul up), acesta va fi inchis. Daca topicul tau a fost inchis de catre unul dintre moderatorii sectiunii, si doresti sa-l redeschidem, trimiteti un mesaj unuia dintre moderatori, iar acesta va raspunde in cel mai scurt timp; Cumparatorii sunt obligati sa foloseasca in numele topicului produsul sau lucrul pe care il vand (ex.: Cont de Steam, Nume item CS:GO, Dota2, etc). Comunitatea ak47.ro nu-si asuma eventualele esecuri in vanzarea produselor voastre!
 7. Rubrica aceasta e destinata persoanelor care doresc sa schimbe un produs , indiferent de natura acestuia. Persoana cu schimbul este obligata sa foloseasca in numele topicului produsul sau lucrul de care are nevoie. Exemplu: "Cont Steam/Origin pe jocuri"; Persoana cu schimbul este obligata sa ofere datele necesare pentru o eventuala tranzactie; Persoane interesate sunt obligate sa posteze la randul lor toate datele necesare in legatura cu produsul pentru schimb; Dupa terminarea tranzactiei, autorul topicului este rugat sa revina cu un mesaj pentru a confirma incheierea tranzactiei si a solicita inchiderea topicului; Aveti la dispozitie un singur UP la fiecare 24h pentru a incerca sa schimbati cat mai repede produsul de care dispuneti; Daca topicul dumneavoastra prezinta lipsa de interes (mai mult de 15 zile de la ultimul post), acesta va fi inchis; Daca topicul dumneavoastra a fost inchis si doriti sa-l redeschideti, trimiteti un mesaj unuia dintre moderatori.
 8. Firma de hosting zonek.ro A inceput o colaborare cu comunitatea ak47.ro. Vreau sa le multumesc pentru aceste servicii ! Veti mai primi inca o reducere de 15% adaugata celei de 50% incepand cu plata in avanas pentru 3 luni de zile, 6 , 12 luni. Alegeti de la formularul de comanda comunitatea noastra ak47.ro. Tot ce trebuie sa faca clientul este sa selecteze comunitatea dorita (ak47.ro) , ciclul de plata incepand cu 3 luni si sa introduca codul de promotie : 15COM la comanda. Nu se Cumuleaza si cu celelate promotii. Exemplu de pret pentru parteneri: Server Counter Strike Global Offesive 32 sloturi 64 Tick costa 20 Euro lunar, se aplica automat reducere de 50% si ajungeti sa achitati 10 Euro lunar. Selectati plata in avans pentru 3 luni si va va afista 30 de Euro, selectati si comunitatea ak47.ro, introduceti codul de promotie: 15COM si va ajunge la pretul total de: 25.50EURO Insemnand un pret obtinut de 8.5 euro lunar. Nu mai stati pe ganduri. Vezi toate Reducerile pe https://www.zonek.ro Suport / Live Chat - NON STOP SERVER DISCORD: https://discord.gg/P3q989R
 9. 1. Interzis jocul cu CODURI , SCRIPTURI de AIM , WALL. Pedeapsa : - admin scos + ban 2. Adminul NU ESTE TRANSMISIBIL! Acesta va fi folosit doar de persoana care a pus cererea pe forum. In niciun caz, nu-l va folosi 2 persoane. 3. Harta se schimba prin vot in ultimele 5 min din harta(minim 2 harti la vot) 4. Admini trebuie sa fie cat mai activi pe server cat si pe forum. 5. Ban-urile date trebuiesc trecute pe forum la sectiunea dedicata (Ban Report) 6. Folositi comanda sm_quit decat pentru codati (cei care au ip dinamic). Nu o folositi pentru cei care injura sau comenteaza (aveti comenzile gag, llama,slay,rocket…) 7. Pentru ban folositi comanda sm_banip nume minute motiv , Este interzis sa folositi comanda ban fara a avea vreo dovada. 8. Niciun admin NU are voie sa foloseasca comanda UNBAN, decat in cazul in care s-a dat un ban din greseala, iar aceasta va fi folosita doar de adminul care a dat banul 9. Este INTERZIS sa dati kick la cei cu lag. (Lagul lor nu afecteaza functionarea serverului si nici pe a voastra) 10. Este OBLIGATORIU sa fiti prezenti si pe Discord, Cine nu este ADMINUL VA FI SCOS FARA EXCEPTIE. 11. Este STRICT INTERZIS modificarea timpului de joc al harti, al rundei. Nu aveti voie sa restrictionati arme, grenazi, scut etc.. Si NU aveti voie sub nici o forma sa Modificati cvar-urile serverului prin Comenzi care Stiti voi ca scad lagul, este inutil faceti mai mult rau.
 10. Anunturi importante legate de server si update-uri.
 11. Anunturi importante legate de server si update-uri.
 12. 1. Interzis jocul cu CODURI , SCRIPTURI de AIM , WALL. Pedeapsa : - admin scos + ban 2. Adminul NU ESTE TRANSMISIBIL! Acesta va fi folosit doar de persoana care a pus cererea pe forum. In niciun caz, nu-l va folosi 2 persoane. 3. Harta se schimba prin vot in ultimele 5 min din harta(minim 2 harti la vot) 4. Admini trebuie sa fie cat mai activi pe server cat si pe forum. 5. Ban-urile date trebuiesc trecute pe forum la sectiunea dedicata (Ban Report) 6. Folositi comanda sm_quit decat pentru codati (cei care au ip dinamic). Nu o folositi pentru cei care injura sau comenteaza (aveti comenzile gag, llama,slay,rocket…) 7. Pentru ban folositi comanda sm_banip nume minute motiv , Este interzis sa folositi comanda ban fara a avea vreo dovada. 8. Niciun admin NU are voie sa foloseasca comanda UNBAN, decat in cazul in care s-a dat un ban din greseala, iar aceasta va fi folosita doar de adminul care a dat banul 9. Este INTERZIS sa dati kick la cei cu lag. (Lagul lor nu afecteaza functionarea serverului si nici pe a voastra) 10. Este OBLIGATORIU sa fiti prezenti si pe Discord, Cine nu este ADMINUL VA FI SCOS FARA EXCEPTIE. 11. Este STRICT INTERZIS modificarea timpului de joc al harti, al rundei. Nu aveti voie sa restrictionati arme, grenazi, scut etc.. Si NU aveti voie sub nici o forma sa Modificati cvar-urile serverului prin Comenzi care Stiti voi ca scad lagul, este inutil faceti mai mult rau.
 13. Rubrica destinata persoanelor care considera ca au fost banate pe nedrept pe server-ul ARENA.AK47.RO. Sesizarea se va face conform modelului urmator si strict de catre jucatorul neindreptatit: ➤Nick-ul dvs.: ➤Nick-ul adminului: ➤STEAM:ID (numeric - format STEAM_0: ) : ➤IP [ VERIFICA AICI ]: ➤Prime [ON/OFF] : ➤Dovada Prime [SS in Game]: ➤Motivul pentru care ati fost banat : ➤Data,ora si harta cand ati fost banat (cu aproximatie): ➤Dovada (screenshot consola): ➤Nu am sa dau reply la cererea mea mai mult de 2 ori( altfel primesc T/C si ramane BAN-ul) [ DA/NU ] : ATENTIE Cererile de unban se fac in maxim 72 ore de la data banului,in caz contrar cererea va fi automat respinsa . Cererile jucatorilor banati de ANTI-CHEAT[CONSOLE] vor fi automat respinse. IMPORTANT In cadrul solicitarilor de debanare vor posta: jucatorul, adminul mentionat si ceilalti admini care au fost prezenti la momentul respectiv pe server. Celelalte categorii de utilizatori care insista sa-si expuna parerea cu privire la eventualele situatii vor fi avertizate/sanctionate dupa caz.
 14. Titlul topicului: [STAFF] Reclamatie nume. Nick-ul tău: Nick-ul admin-ului reclamat: Data & Ora: Motiv: Dovadă (obligatorie): Alte precizări:
 15. Postati ban-ul imediat cu steamid-ul si motiv. Posibil si demo.
 16. CERERE HELPER [Model] Nickname: Data nașterii: Vârstă: Descrie-te in cateva cuvinte: Nick Discord+ID: Link steam profile: Câte ore poți acorda zilnic serverului?: Poză cu (!ore) în joc: Poză că deți PRIME: Te-ai alăturat pe grupurile de Steam, respectiv Discord?: Ai citit regulamentul?: Cum afli "#" unui player?: Alte precizări: - Pentru a realiza o cerere de admin aveți nevoie de minim 50 ore jucate pe server. - Cererile făcute în bătaie de joc sau care nu respectă modelul vor fi respinse instant. - Titlul topicului trebuie să fie [Cerere helper] - Nickname - Grupurile de Steam & Discord le găsiți aici. [CERINȚE] - minim 60 de ore jucate pe server. - minim varsta de 15 ani. - PRIME STATUS OBLIGATORIU! [INFO] - în poza cu orele trebuie să se vadă timpul total jucat pe server. - in poza cu Prime status, trebuie sa se vada ca aveti PRIME pe CSGO
 17. ★ OWNERS: create_my_ownp in_so@pta ★ CO-OWNERS: No Co-Owners ★ TRUSTEDS: No Trusteds ★ MODERATORS: No Moderators ★ ADMINISTRATORS: ★ HELPERS:
 1. Load more activity
Facebook Instagram Twitter Youtube
×
×
 • Create New...
Forum Zonek